Szike nélküli vegán pedikűr

A megfelelően ápolt kéz mellett a láb sem elhanyagolandó. A pedikűr nem csupán esztétikai szempontból, de a láb egészsége miatt is elengedhetetlenül fontos.

Szalonunkban a legkorszerűbb, Callux Pro szike nélküli vegán pedikűr technikát alkalmazzuk. A teljes mértékben fájdalom- és allergamentes, gyümölcssavas hámlasztásos eljárás gyors, hatékony módja a bőrkemyényedések és a száraz, repedezett bőr eltávolításának, mely felér egy spa élménnyel.

Lépj ki a rohanó hétköznapok körförgásából és töltődj fel nálunk kényelmes fotelünkben a hangulatos pedikűr szobánkban miközben lábad újjáéled.

Kombináld CND Shellaccal az esztétikus, ápolt és hosszantartó végeredmény érdekében.

 

A Callux pedikűr előnyei

 • 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó vegány készítmény-
 • Kismamák, cukorbetegek és vérzékenyek számára is biztonsággal alkalmazható
 • Parabén, formaldehid, hozzáadott tartósítószerek, ásványi olaj és paraffin mentes eljárás.
 • Előnye, hogy a 100%-ban természetes összetevőket tartlamazó eljárásnak köszönhetően biztonsággal alkalmazható cukorbetegek, kismamák és vérzékenyek számára is a hagyományos, szikés pedikűrrel szemben.
 • TEljes mértékben fájdalom- és allergiamentes professzionális kezelés parabének, formaldehid, hozzáadott tartósítószerek, ásványi olaj és paraffin nélkül

A Callux Pro lábpeeling kezelés folyamata

 •  A kezelés első lépéseként sor kerül a lábak áztatására egy 45%-os urea tartalmú sós vízben, 10-15 percig a láb állapotától függően. A finom illatú só antibakteriális és gombaölő hatással is rendelkezik
 • Ezt követően lefedjük kozmetikai kendővel majd az ehhez a technikához fejlesztett fóliával betekercseljük a lábat. a 15-30 perces hatóidő alatt alkalom nyílik a lábkörmök ápolására, igény szerint Shellacozására.
 • Második lépésben a láb felületére felvisszük a Callux gélt, mely egy szerves anyagokat (ecetsav, teksav, almasav, szalicilsav) tartalmazó, gyümölcssavas, mélyhámlasztó hatású gél.
 • A hatóidő letelte után a Callux kaparóeszköz segítségével eltávolítjuk a Callux gél által feloldott elhalt hámsejtek nagy részét, majd egyszer használatos, kímélő reszelőeszjöz segítségével puhává varázsoljuk a teljes talp felületét.
 • A megtisztított, nedves lábat Callux Blackberry Body & Foot bőrradírral tovább puhítjuk. A sheavajat és édesmandula olajat tartalmazó radírtól a bőr illatossá és hihetetlenül puhává válik.
 • Végül utolsó lépésben, öblítés után az A- és E-vitamin tartalmú hidratáló krémmel történő masszázs során a talpbőr visszanyeri rugalmasságát és hidratáltságát.

Ha Te is keresed a megfelelő szakembert lábaid karbantartására, jelentkezz be Anetthoz egy különleges spa élménnyel egybekötött pedikűrre és kombináld a körömbarát CND Shellaccal a tökéletesen szép és ápolt, hosszantartó végeredményért!